Sluiten
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Forza 125

bekijk meer

wees meer

doe meer

beleef meer

Forza 125

Scrollen

De nieuwe Forza 125

Beleef meer

Beleef meer

Een ware sensatie, elke keer weer.

Stel je voor dat het routineritje naar je werk je kippenvel zou bezorgen, of dat door een korte rit naar de winkel je hart sneller zou gaan kloppen. Met de nieuwe Forza 125 haal je meer uit elk moment in je leven – meer prestaties, meer stijl, meer functionaliteit en meer technologie - zodat het saaie stukje van A naar B een hartslagversnellende rit wordt.

Driekwart zijaanzicht van de Forza 125, weglocatie met rijder, zicht op linkerkant

Meer prestaties

Alles wat je ooit zou wensen van een 125 cc scooter, en meer.

De Forza 125 geeft je het vertrouwen om de stad te veroveren. Hij heeft een nieuwe motor met 4 kleppen en PGM-FI brandstofinjectie, ontwikkeld om een krachtig vermogen te leveren in het middelhoge en hoge toerenbereik. Elke rit is een sensatie dankzij de vooraanstaande vloeiende acceleraties vanaf 90 km/u, de razendsnelle versnelling vanuit stilstand en de krachtige prestaties bij hoge snelheden.

Maar het gaat niet alleen om het vermogen. De Forza 125 bevat een heel arsenaal aan opwindende functies die zijn ontwikkeld om je meer te bieden. Technologieën die zorgen voor lage wrijving werken samen met de start-stopfunctie om een verbluffend laag brandstofverbruik te bieden van 43,5 km/l (WMTC-mode), zodat je langer en verder kunt gaan. Hij is ook nog eens makkelijk hanteerbaar; het lage gewicht van 162 kg (met ABS) ondersteunt niet alleen de prestaties, maar maakt hem ook beter onder controle te houden bij loopsnelheden en makkelijk te parkeren.

Meer stijl

Val op in de stad met een moderne mix van elegant vloeiende lijnen en agressief ogende, sportieve hoeken. Het dynamische design zorgt bovendien voor een goede bescherming tegen de wind op snelwegen, terwijl de premium full LED-verlichting een uniek vooraanzicht creëert met een scherp randje. Het stereoscopische instrumentenpaneel maakt de look af met een lcd-display in negatief, dat met een rijke, diepe kleurtoon alle benodigde informatie weergeeft.

Zijaanzicht van de Forza 125, geparkeerd in stedelijke locatie, met zicht op rechterkant