Sluiten
Taal Sluiten

Klik om taal te wijzigen

Adventure Week Honda Moto

ZIN IN AVONTUUR? WAAR WACHT U DAN OP?

Heeft u ook weer zin om op de motor eropuit te trekken? Mis dan zeker niet Honda’s campagne voor liefhebbers van spanning en avontuur: de Adventure Campaign, t/m 30 april 2018. 

Tijdens deze campagne staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal. Met natuurlijk de nieuwe Africa Twin Adventure Sports, Africa Twin en nieuwe X-ADV. Maar vergeet ook de NC750X, CB500X en de VFR800X en VFR1200X niet. Of wat dacht je van de CRF250 Rally?

Gedurende de Honda Adventure Campaign, die loopt tot 30 april 2018, staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Tevens de ideale gelegenheid om de unieke Honda DCT techniek eens persoonlijk te ervaren. 

 

Honda Adventure Deals

Honda Adventure Deals

Tijdens deze campagne staat het hele Adventure segment centraal bij Honda. Tot eind april 2018 kun je dan ook gebruik maken van interessante ‘deals’.

Zo is voor diverse Adventure modellen een specifiek budget opgesteld. Dit budget is te besteden als extra overnamepremie, aan originele Honda accessoires όf aan officiële Honda merchandise.

 

Honda Adventure Experience

Honda Adventure Experience

Bovenop de Adventure Deals, die verschillen per model en afhangen van de keuze van de consument, krijgt íedereen die gedurende deze campagne een nieuwe Honda Adventure motor koopt gratis een unieke en exclusieve Honda Adventure Experience, ter waarde van € 199,-. 

De Honda Adventure Experience is een training van een hele dag, op het Honda Park in Balen, waarbij in verschillende ‘hoofdstukken’ alle aspecten van het on- en off-road rijden aan bod komen. Zo leert men de nieuwe motor én zichzelf nog beter kennen!