Honda grasmaaiers: duwmaaiers op benzine of elektrische grasmaaiers.

Alle Honda benzine grasmaaiers worden aangedreven door krachtige 4-takt motoren, voorzien van de modernste technologie. Dankzij hun uitgekiende carburatortechnologie blijven ze maar liefst 43% onder de CARB*-norm, de strengste emissienorm ter wereld.

Dit sterke hart is niet het enige punt waarmee een Honda grasmaaier zich onderscheidt. Alle componenten zijn van de eerste tot en met de laatste schroef op elkaar afgestemd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
De voordelen voor de gebruiker liggen voor de hand. De samenwerking tussen motor en maaimechanisme zorgt voor een perfect maairesultaat. Het design van de grasmaaier garandeert een optimaal bedieningsgemak en een hoogwaardige ergonomie. Daarbij komen nog de spreekwoordelijke betrouwbaarheid en lange levensduur die elke Honda grasmaaier tot een waar technisch meesterwerk maken.

Benzine grasmaaier of elektrische grasmaaier – wat is de juiste keuze?

Een elektrische maaier is licht in gewicht en een compact alternatief voor benzinemaaiers. Deze elektrische grasmaaiers hebben weinig onderhoud nodig en zijn bijzonder stil en daarmee zeer comfortabel. De maaikracht van de elektrische grasmaaier is vergelijkbaar met een benzine maaier, maar heeft beperkingen ten aanzien van het te maaien oppervlakte en vele obstakels. Daarnaast zijn ze zonder uitlaatgassen en zonder benzine te vullen altijd maaiklaar. De elektrische grasmaaier is aan te raden voor kleinere, vlakke gazons tot een oppervlakte van 500m².
Voor een groot gazon (vanaf 500m²) kunt u het beste een benzine grasmaaier kiezen. Die maait ook lang en vochtig gras.

*CARB - California Air Resources Board - Norm van de Californische milieu-autoriteiten


Honda Benzine grasmaaiers

Voor een groot of oneffen gazon kan je het best een benzine grasmaaier kiezen. Die maait ook gemakkelijk lang en vochtig gras. Grasmaaiers met extra uitrusting, wielaandrijving en een grotere maaibreedte zijn echt handig voor de grote gazons tot 2000 m². [verder ...]

Elektrische grasmaaiers van Honda

De ideale oplossing voor kleinere, vlakke gazons van 150 m² tot 500 m². De elektrische grasmaaiers hebben een maaibreedte van 33 cm, 37 cm en 41 cm. De Honda grasmaaiers lopen op een elektromotor en zijn voorzien van een rotostop. [verder ...]


Grasmaaiers

 


Zoeken